Twips!

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie. Zo verrassend dat zelfs de leden van Twips! soms niet goed weten wat hen nu weer overkomt.

Twips! heeft een voorliefde voor het Nederlandstalige repertoire, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen. Maar ook een mooi chanson of een romantische serenade gaan ze niet uit de weg. Stevig verankerd in de Rotterdamse haven steekt Twips! zo nu en dan de zeven zeeën over om van een Zuid-Amerikaanse serenade via een Iers drinklied en een Hongaarse dans uit te komen bij de Franse Can-Can. En heeft u een verzoekje? De kans is groot dat de heren het à la minute voor u spelen. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis!

Twips! bestaat uit drie rasmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in theaters en op podia in binnen- en buitenland.

Twips! speelt het liefst akoestisch-mobiel tussen de gasten, maar is ook als podiumact te boeken. Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om!

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Nederlandstalige repertoire..

    Nederlandstalige repertoire..

  • Trio met verrassende presentatie..

    Trio met verrassende presentatie..

  • Vrolijk, onstuimig en gezellig..

    Vrolijk, onstuimig en gezellig..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden