Magicopiet

In een Spetterende Sinterklaasshow zet Magico alles op z'n kop! Magico is de meest magische zwarte piet van Sinterklaas.  Hij is door de goedheiligman vooruit gestuurd om de kinderen te verrassen met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs.


Rode koontjes van plezier en open monden van verbazing bezorgt Magico zijn publiek als hij gaat goochelen. Helaas gaat er in de show ook wat mis: Magico is namelijk de pepernoten vergeten, als dat maar goed afloopt... 


Naast de wereld van magie betrekt Magico de kinderen ( en stiekem ook de ouders)  in zijn muzikale zwarte pietengym. in dit interactieve zingen en springen nummer gaan alle voetjes van de vloer en en zingt iedereen gezellig mee!


Magico heeft net als de kinderen een tekening gemaakt voor Sinterklaas, alleen hij is nog niet ingekleurd. Lukt het hem samen met de kinderen om de kleurplaat af te krijgen voordat de goede Sint op bezoek komt?


Uiteraard loopt alles goed af en haalt Magico op het einde van de show onder luid gezang van de kinderen Sinterklaas en zijn andere zwarte pieten binnen.

 

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Magicopiet vertoont zijn kunsten..

    Magicopiet vertoont zijn kunsten..

  • Magicopiet en zijn tekening..

    Magicopiet en zijn tekening..

Algemene informatie

  • Soort act: Pietenshow
  • Tijdsduur: 1 uur show + optioneel sint

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden