Toen was geluk heel gewoon

Speciaal t.b.v. ouderen/senioren (vanaf 55 jaar) heeft professioneel allround Zangduo "Swinging 2" een gezellig & gevarieerd seniorenprogramma samengesteld, waarbij het voor de aanwezige gasten mogelijk is om op een muzikale wijze terug te keren naar vroeger jaren. Tevens wordt het e.e.a. afgewisseld met de actuele, voornamelijk Nederlandstalige, hits van nu.

Het seniorenprogramma wordt telkens aangepast maar bestaat hoofdzakelijk uit een gezellige mix van Nederlands- Engels- & Duitstalige nummers welke voor de aanwezige gasten zeer herkenbaar zullen zijn zodat zij hier gezellig mee mee kunnen zingen, op kunnen dansen of rustig naar kunnen luisteren. In een aantal gevallen zijn oude nummers in een nieuw muzikaal jasje gestoken.

Het programma bestaat o.a. uit bekende schoolliedjes van vroeger, maar ook uit cabaretnummers van b.v. Wim Sonneveld met zijn "Zo heerlijk rustig" en "Het dorp" en de grote hits van b.v. Pierre Kartner (Vader Abraham) met zijn, immer ontroerende, "Bedankt lieve ouders".

Uiteraard kan ook gekozen worden voor een gezellige dansmiddag/avond waarbij het programma bestaat uit alle mogelijk dansvormen waarbij o.a. de Engelse- & Weense wals, de foxtrot, de chachacha en de rumba niet mogen ontbreken.

Het "standaard"-programma duurt 2 x 45 minuten maar kan eventueel met een uur worden verlengd.

Dit alles onder de gezamenlijke titel : "TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON"

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

Algemene informatie

  • Soort act: Seniorenshow
  • Tijdsduur: 2 x 45 min binnen 3 uur
  • Bijzonderheden: Graag 220v stroompunt

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden