Workshop DJ

DJ Battle is een activiteit voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar, waarbij na een instructie van slechts 30 seconden kan worden geëxperimenteerd met 700 ritmes en 140 scratch variaties. Verder kunnen live effecten worden toegevoegd als echo, delay, distortion, phaser en wah-wah sounds. De jeugd mixen als echte DJ voor zichzelf op de hoofdtelefoon, dus laagdrempelig, uitdagend en veilig tegelijk!

“Meneer, waar kun je zo’n apparaat kopen?”
Deze vraag wordt elke draaidag een aantal keren gesteld door de deelnemende jongens en meisjes. Dit zegt veel over de beleving en de lage drempel van doen en succes te ervaren!

Het evenementen instuif programma DJ Battle heeft een grote capaciteit, omdat de doorloop snelheid hoog kan liggen. Met 14 scratchboxen kunnen tussen de 80 en 140 kinderen per draai uur het deejayen beleven. Bij kleinere aantallen kinderen kunnen de kinderen onder begeleiding dieper op het aantal mogelijkheden van de scratch-box ingaan. Ook bestaat de mogelijkheid in workshopvorm te werken, zodat groepsgewijs stap voor stap de mogelijkheden worden geïnstrueerd en geoefend.

De DJ Battle is in te huren als basisprogramma met 14 scratchboxen. Optioneel is de DJ Battle Performance, waarbij een muziekinstallatie met link naar 8 scratchboxen zorgt voor de mogelijkheid het live mixen van de jongens/meisjes te laten horen aan de omstanders.

Kinderen van 5 jaar oud zullen vooral met plezier geluiden ontdekken. Naar mate de leeftijd vordert zie je de jongeren steeds vaker al ‘ja-knikkend’ de beats volgen en oriënteren op de mix mogelijkheden. De instructeur kan met telkens slechts één korte aanwijzing een deejay in spé minuten lang mix- en scratch plezier bieden. DJ Battle is op elk event een succes!

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

 • Leer muziek mixen als een echte DJ..

  Leer muziek mixen als een echte DJ..

 • Uiterst professioneel..

  Uiterst professioneel..

 • Interactieve en hippe workshop..

  Interactieve en hippe workshop..

Algemene informatie

 • Soort act: Workshop
 • Bijzonderheden: Graag 220v stroompunt

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden