Wallys Pretparade

Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is deze kindershow bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is interactief, dat betekent dat alle kinderen mee kunnen doen. Na de onzichtbare pratende hond worden eerst de spieren losgemaakt met een dansspel en daarna de wereldkampioenschappen stenen stapelen, reuze puzzel, spek eten, ringenwerpen en een supergrote 4 op rij, er wordt gezongen, evt. met laserkaraoke en gedanst, geplaybacked en voor de winnaars zijn er altijd een leuke prijzen te winnen, maar ook de "verliezer" gaat niet met lege handen naar huis.

Uiteraard zijn de prijzen/cadeaus bij de prijs van de show inbegrepen. De show duurt 60 minuten, maar is altijd uit te breiden naar uw wensen en budget.

Wally`s show is anders dan de gemiddelde kindershow en dit bewijzen we maar al te graag. Met sint en kerst is er een aangepaste show. En de show is uitermate geschikt voor (opening van) winkelcentra en scholen. In combinatie met de kindershow kan ook een schminkstand gehuurd worden met altijd 2 clowns om te schminken.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Spontane, grappige en interactieve show..

    Spontane, grappige en interactieve show..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden