Harley's Angels

Opwarmertje nodig??? Harley’s Angels hebben slechts 1 regel: er zijn geen regels… Ze deinzen nergens voor terug en parkeren zo hun Harley Bikerhorse op je stoep. Slechts enkele minuten hebben ze nodig om jou nooit meer te laten vergeten wie de Harley’s Angels zijn. Je bent gewaarschuwd!! Een waanzinnig stoere en originele act met ruige, rappende meiden en bikerpaarden in de hoofdrol. Voor elk evenement dat wel wat brutaliteit kan gebruiken!! Genre: Stoere theateract met biker-paarden. Interactie: Harley’s Angels hebben optioneel ook een show. In die show komen zij met hun Harley Horse het podium op, parkeren hem, trekken iemand uit het publiek, entertainen de gasten en zingen live een aantal nummers.

Speelruimte Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m. de paarden). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 3,5 m. 

Bijzonderheden: Paarden hebben een mestzak onder de staart hangen waardoor de speellocatie schoon blijft. Bij extreme drukte zal er ivm veiligheid een tweede, extra begeleider bijgeboekt moeten worden.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Stoere theateract..

    Stoere theateract..

  • Ze deinzen nergens voor terug..

    Ze deinzen nergens voor terug..

Algemene informatie

  • Soort act: Mobiele act
  • Tijdsduur: Diverse sets binnen 4 uur
  • Bijzonderheden: Voorbereidingstijd: twee uren vooraf op locatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden