e-Motion

Urban-e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt en het prubliek in verwondering met energie en een grote glimlach op het gezicht weer achter laat.

Deze unieke en orginele crew bestaat uit toptalenten van verschillende Urban Sportdisciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, tricking artists, freestyle voetballers, freestyle basketballers en optioneel erbij Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!

Urban-e-Motion is Nederlands eerste en enige multi gedisciplineerdere Urban Sport Crew en is inzetbaar voor dynamische openingsshow's voor scholen, congressen en feesten, familiedagen en viering jubilea, entre-acts voor de overgan van dinernaar feest of tijdens Kick Off events, als publiektrekkers op beurzen, bij productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! De show is een verrassende cheografie op hederdaagse energieke muziek - zonder krachttermen - waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staat!
Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Verschil maakt

    Verschil maakt

  • Toptalenten

    Toptalenten

Algemene informatie

  • Soort act: Dans
  • Tijdsduur: In overleg
  • Bijzonderheden: Meerdere shows mogelijk. Aantal dansers bespreekbaar

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden