Touch DJ

Kenny is thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Hedendaagse Popmuziek, Dance classic’s, Urban, Salsa, Disco. Kenny heeft het allemaal in zijn repertoire, hetgeen hem uitermate geschikt maakt voor een groot scala aan evenementen.

Nu is Kenny  ook de eerste DJ in Nederland die draait met, het allernieuwste snufje in DJ-land, de “Touch-screen DJ-set”. Touch-DJ geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken. Kenny  bedient de muziek holografisch wat zorgt voor een ongekende sfeer, interactie en muzikale verrassing. Een glazen scherm met een doorsnede van twee meter, neemt je mee in de wereld van beats, dance en lounge.

Met deze nieuwe visie op muziek hoor je niet alleen de muziek, maar zie je deze ook in 3D. Op zoek naar interactie en muzikale verrassing, heeft Touch-DJ Kenny Large een manier gevonden om het publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Door de transparantie van het scherm wordt het publiek ‘live’ meegenomen in de wereld van mixen.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Touch screen DJ-set..

    Touch screen DJ-set..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden