Sounds Perfect

Verhoogt de sfeer van uw diner, receptie en feest. Stijlvolle live muziek op het volume zoals jullie het wensen!

Met een kleine, flexibele bezetting van geroutineerde muzikanten brengt Sounds Perfect live muziek van hoge kwaliteit. Van jazzy pop, unplugged songs tot dampende rock, soul en dance (classics). Sounds Perfect schakelt moeiteloos over van een intieme sfeer naar een knallend het dak-er-af feest. Tijdens de pauzes zorgen we dat de sfeer op peil blijft met hulp van een DJ console. Wij zijn pas tevreden als iedereen een onvergetelijke avond heeft gehad.

Ervaren trio. Annegreeth is een zeer ervaren zangeres met internationale podiumervaring, zij was o.a. live te bewonderen op de luxe cruiseschepen van de Holland Amerika lijn. Saxofoniste Yvonne zorgt voor extra dynamiek met haar saxoofoons, dwarsfluit en basgitaar. Yvonne is Master in Music aan het conservatorium van Tilburg en speelde o.a. 5 jaar in de shows van Tineke Schouten. Jan-Marein begon ooit in de band van Henkjan Smits (bekend jurylid) en is al ruim 20 jaar actief op het podium. Hij is een natuurtalent op piano, speelt ook gitaar en bluesharp. Bovendien kan hij net als Yvonne verrassend goed zingen. Uit zijn high-tech keyboards tovert hij een complete band.

Sounds Perfect onderscheidt zich door de grote variatie in repertoire en door prachtige meerstemmige zang. Deze rasmuzikanten zijn zowel unplugged als versterkt een lust voor het oog en oor. Met ruim 15 jaar podiumervaring weten zij als geen ander wat nodig is om van uw evenement een groot succes te maken.

Muziek uit de jaren ’70 tot heden. Ze spelen met veel plezier een uiteenlopend aanbod van de mooiste popsongs van Adele, Ilse de Lange, David Guetta, Sting, Aretha Franklin, Marco Borsato, Anouk, Maroon 5,  Amy Winehouse en vele anderen. Lekker in het gehoor liggend en soms met een verrassend nieuw arrangement. In afwisseling en gecombineerd met een DJ is succes verzekerd.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Het plezier straalt ervan af..

    Het plezier straalt ervan af..

  • Verhoogt de sfeer van uw evenement..

    Verhoogt de sfeer van uw evenement..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden