Shirley

Shirley is geboren op 2 september 1990. Op zeer jonge leeftijd werd zij al verliefd op het zangvak. Vele jongeren uit Den Haag en omgeving kunnen haar optredens nog herinneren van de talloze schoolfeesten die toen werden georganiseerd. Een tienerster was geboren.

Een belangrijke stap voorwaarts in haar zangcarrière was haar ontmoeting met zanger-entertainer Gene Travis. Gene leerde haar alle kneepjes van het vak. Niet alleen zangtechnieken, maar ook aan podiumvorming heeft Gene veel tijd besteed. Haar talent, uitstraling, zanglessen en po-diumvorming betaalde zich binnen één jaar uit. Op 17jarige leeftijd won Shirley met het lied “Zuurstof” de landelijke talentenjacht “Famous” in Scheveningen. Prijs een eigen dvd-opname met bijbehorende videoclip en een uitzending op TV Oranje. Lees hier artikel in de weekkrant.

Dit is het begin geworden van een nu al indrukkenwekkende carrière. Op jonge leeftijd gaf Shirley al avondvullende shows zoals dinershows. Shirley heeft diverse platen opgenomen. Haar lied "Maak Je Geen Zorgen” gooide hoge ogen op Youtube. Onlangs is haar laatste cd uitgekomen genaamd "Lied voor Mama".

Momenteel treedt zij naast haar solo carrière samen op met Gene. Samen bieden zij acts aan van een half uur tot een compleet avondje uit. Naast haar zingen speelt Shirley tot groot vermaak van het publiek diverse typetjes. Shirley is een ware podiumsensatie.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Een podiumsensatie..

    Een podiumsensatie..

Algemene informatie

  • Soort act: Soliste
  • Tijdsduur: 4 sets van 30 min binnen 4 uur
  • Bijzonderheden: Graag 220v stroompunt

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden