La Stampa

Het Repertoire waarmee Volendams beste feestband La Stampa haar bedrijfsfeesten en bruiloften altijd tot een waar feest maakt, is niet zomaar even in een lijstje samen te vatten. La Stampa heeft namelijk, geen vaste sets of setlijstenmaar kijkt de situatie altijd ter plekke aan, en speelt daar op in.

Zo kan ook aan speciale wensen van het bruidspaar of van de gasten worden voldaan en kan met de samenstelling van de gastengroep (jong, oud, gemiddeld, gemengd etc.) rekening worden gehouden.

Ook wordt het repertoire van La Stampa steeds weer vernieuwd, -want de kracht van La Stampa zijn de hits van NU, gecombineerd met de krakers uit het verleden. Natuurlijk bouwt La Stampa een feestavond op een gedegen manier op:

Tijdens het binnenkomen van de gasten wordt bijvoorbeeld een perfect stuk instrumentale muziek geleverd, die prachtig aanwezig is, maar nooit stoort. Vervolgens wordt voorzichtig het vocale werk ingezet, waarna (indien gewenst) de dans wordt geopend met foxtrot, quickstep, wals of iedere andere gewenste dans.

Wilt u niet dansen? Geen Probleem !! Uit het dansgebeuren volgt vanzelf het feest en laat dat maar aan La Stampa over, een betere feestband is er niet! La Stampa speelt wat u wilt horen, en wisselt zonder moeite van foxtrot naar disco naar pop naar dance naar rock naar polonaise en weer terug. Gewoon zoals u het zelf wilt.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Volendams beste feestband..

    Volendams beste feestband..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden