Howling Guitar & Swingin' Saxophone

Twee musici, de een onvervalste rocker en entertainer, een zanger/gitarist die z’n hand ook niet omdraait voor Zigeunerjazz en spaans gitaarwerk, de ander een door de wol geverfde saxofonist/pianist die Jazz, Soul en Rhythm & Blues door z’n aderen heeft stromen. William Smulders en Saxotone (Toon Meijer) vormen samen een bevlogen duo wat op inspirerende wijze diverse muziekstijlen weet te versmelten tot een unieke eigen sound.
Swingende herkenbare hits uit de jaren ’50 t/m ’80 vormen de basis voor een complete avond live muziek en entertainment. Een dampende Rock’n’ Roller als ‘Blue Suede Shoes’, de saxofoon hit ‘Tequilla’ of de latin klassieker ‘Demasiado Corazon’, Wiliam Smulders & Saxotone krijgen de voeten van de vloer met hun gepassioneerde spel en aanstekelijk enthausiasme. Een virtuoos duo met de functionaliteit van een hele band, het ene moment ingetogen op de achtergrond, dan weer volop swingend tussen het dansende publiek.
Jazz & Bluesfestivals, jaarmarkten, trouwerijen, verjaardagfeestjes, evenementen of gewoon een ouderwets avondje rocken in de kroeg, overal zijn deze sympathieke muzikanten thuis en maken ze de sfeer compleet.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Swingende herkenbare hits..

    Swingende herkenbare hits..

Algemene informatie

  • Soort act: Bands - Duo - Zanger/Gitarist
  • Tijdsduur: 4 sets van 40 min binnen 5 uur
  • Bijzonderheden: Graag 220v stroompunt

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden