Gene Travis

Gene is één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Grappen en grollen of juist stijlvol, dit alles is Gene niet onbekend. U zult genieten van zijn Pavarotti act en nog veel meer.

Onbekend maakt onbemind. Sta mij daarom toe de zanger-entertainer Gene Travis aan u voor te stellen.

Gene Travis is een rasartiest. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in het vrolijke avontuur om zijn publiek te vermaken. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord, is aan zijn lippen gekluisterd.

Bij Gene Travis ontmoeten muziek en humor elkaar op ludieke wijze. U zult verstelt staan van zijn uitgebreide Top 100 repertoire en u zult lachen, gieren, brullen om o.a. Zijn Phantom of the Opera act. Tevens heeft Gene voor een dame uit het publiek een leuke verrassing. Zij wordt tot Miss Holland gebombardeerd en krijgt een speciaal voor haar geschreven lied cadeau.

Gene maakt tijdens zijn optredens gebruik van keyboards, gitaar en orkestbanden. U huurt één man in en u krijgt het geluid van een compleet orkest. Aan het volume wordt veel aandacht besteed.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Een veelzijdige artiest..

    Een veelzijdige artiest..

  • Grappen en grollen..

    Grappen en grollen..

  • Een echte entertainer..

    Een echte entertainer..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden