Female DJ's

Female DJ’s is de conceptnaam van het eerste vrouwelijke DJ-duo van de Benelux, bestaande uit DJ Miss Smile en DJ No Sugar. Bedenkster van dit concept is DJ Miss Smile die ook een eigen opleidingsinstituut heeft, DJ School Nederland. 

Female DJ’s is de perfecte combinatie van de blonde DJ Miss Smile en de donkerharige met krullen, DJ No Sugar. Beide dames zijn allround en zijn zowel representatief voor de publieksevenementen als de zakelijke evenementen.
Styling, kleding, kleuren en DJ booth kunnen in overleg afgestemd worden op het evenement.

Female DJ's Miss Smile & No Sugar zijn wat je noemt floorfillers. Muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd. Gespecialiseerd in muziek in de breedste zin voor het woord. Oog voor detail en... voor publiek. Een van de belangrijkste en tegelijkertijd meest vergeten eigenschap van een DJ. Van rocken met house of top 40, van 50's tot 90's, van tropisch tot Nederlandstalig, of een avond allround met een mix van diverse stijlen. De opties zijn oneindig. Go solo or double the fun: back2back nog sterker, nog veelzijdiger, nog meer show. No Sugar kan tevens naast dj-en ook percussie verzorgen.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • DJ Miss Smile..

    DJ Miss Smile..

  • DJ No Sugar..

    DJ No Sugar..

  • Echte floorfillers..

    Echte floorfillers..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden