D-licious

Drie topzangeressen uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-LICIOUS!

De groep bestaat uit Lana Wolf, Pien Schneider en Mariske Hekkenberg. De zangeressen hebben een jarenlange bühne ervaring en zongen individueel met onder meer het Metropole Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast verzorgden zij live en in de studio backing vocals voor onder meer René Froger, Glennis Grace, Frans Bauer en Mathilde Santing.

D-licious werkt met 10 verschillende themablokken van 25 minuten, zoals “Billie’s Holiday with Andrew’s Sisters”, met hits van de jaren ‘30 & ’40, “Female Rat Pack”, met hits van de jaren ’50 & ’60, “Motown Mix” en “D-licious On the Rocks”, met de grootste rock hits. Ook heeft D-licious een blok met de leukste Kersthits van toen en nu en verzorgt de groep ook de muzikale omlijsting van huwelijksvoltrekkingen.

Het repertoire loopt van de jaren ’30 tot aan de huidige top 40 en wordt zowel a capella, met live muzikanten of met tape gezongen.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Drie topzangeressen..

    Drie topzangeressen..

  • Ze klinken D-LICIOUS..

    Ze klinken D-LICIOUS..

Algemene informatie

  • Soort act: Bruiloft - Muziek - Band

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden