2MF

2MF is een allround coverband, in te huren als feestband, bruiloftband en overige feesten en partijen. We zijn al jarenlang een veelgevraagde band voor bruiloft en overige feesten. 2MF wordt in juni 1999 opgericht door drummer Remco van Denderen en bassist Eelco Peters. Na jarenlang in diverse bruiloftbands te hebben gespeeld besluiten ze dat het tijd wordt om hun muzikale droom te verwezenlijken; een grote, groovende feestband.

Diverse muzikanten worden benaderd, waarbij niet alleen de muzikaliteit, maar ook persoonlijkheid een criterium is. In oktober 2000 is 2MF (Too Much Fun) klaar om op te treden. De band bestaat uit Robert (zang), Wim (gitaar), Ferdinand (toetsen), Eelco (basgitaar) en Remco (drums). Stuk voor stuk topmuzikanten uit het band circuit van Utrecht en omstreken. In 2002 dient zich nog een 2MF-er aan. Na afloop van een optreden stapt Wiard op Remco af. Hij vindt de band fantastisch en wil, als saxofonist, graag een keer auditie komen doen. Na een paar nummers met hem te hebben gerepeteerd is iedereen overtuigd van zijn spel en is hij een volwaardig bandlid van 2MF.
“What’s a band without a woman?” Sinds 2008 maakt Karen, als vaste 2MF zangeres/ backing, ieder optreden tot een spetterend feest.

Eind 2009 komt daar, na lang zoeken en vele audities, Stefanie bij. Als vaste 2MF zangeres/ backing, is zij de laatste aanwinst van 2MF. Na ruim 12 jaar is ieder optreden is nog steeds een groot feest. Wie 2MF inhuurt krijgt een gegarandeerde feestavond met 8 enthousiaste muzikanten, een professionele geluid- en lichtshow en geweldige muziek. Ons allround repertoire bestaat uit: hedendaagse top 40 nummers, dance classics en hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er voor u een spetterende show van te maken.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Allround coverband..

    Allround coverband..

  • Stuk voor stuk topmuzikanten..

    Stuk voor stuk topmuzikanten..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden