Circle Percussion

Als je de mannen van Circle Percussion wel eens aan de slag hebt gezien weet je wat je te wachten staat; slagwerk van de beste soort: heftig, ritmisch en avontuurlijk. De groep bezit een enorm arsenaal zeer bijzondere slagwerkinstrumenten, met in het bijzonder de uitgebreide collectie authentieke trommels uit Japan, waarvan sommigen een doorsnede hebben van bijna 2 meter.

De Slagwerkkrant schrijft: “De kracht van de groep – verantwoorde ritmische balans en een buitengewoon muzikaal oor voor sound – staat als een huis!”

In de afgelopen 40 jaar heeft Circle Percussion zich het slagwerkvak meer dan eigen gemaakt. Al jaren is de groep trendzetter op het gebied van allerhande slagwerkconcepten en is zij heer en meester op het gebied van de Japanse trommelkunst, die wezenlijk verschilt van de westerse speelstijlen. Het uithoudingsvermogen van de drummers worden tijdens een optreden danig op de proef gesteld.

Niet alleen in het theater maar ook op de kleine of allergrootste evenementen en festivals is Circle Percussion een graag geziene gast. Elk evenement heeft haar eigen karakter en dat is waar de groep op in speelt. Spectaculaire openingen, sfeervolle intermezzo’s, een zinderende slotact… telkens weer weet Circle Percussion opdrachtgever en toeschouwers te boeien met verrassende en vernieuwende slagwerkconcepten!

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

  • Heftig, ritmisch en avontuurlijk..

    Heftig, ritmisch en avontuurlijk..

  • Spectaculaire opening met slagwerk..

    Spectaculaire opening met slagwerk..

Algemene informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden