Update ivm het coronavirus

Zoals veel bedrijven wordt ook de evenementenbranche en dus ons bedrijf, hard getroffen door de opgelegde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Net als u staan wij achter deze maatregelen om het virus zo snel mogelijk de kop in te drukken.

Voor ons heeft de veiligheid van onze medewerkers en relaties de hoogste prioriteit. Wij werken dan ook allemaal vanuit huis, maar blijven via de telefoon en email wel voor u bereikbaar.

Wij denken graag met u mee over wat deze maatregelen voor gevolgen hebben voor de acties of het entertainment wat u bij ons heeft geboekt. In overleg met u zullen we bekijken of een opdracht geannuleerd moet worden of dat wij deze kunnen verplaatsen naar een andere datum. Met veel klanten hebben wij al overleg gehad en een passende oplossing gevonden.

Ook zijn wij voor veel klanten al bezig met de voorbereidingen van evenementen die later in het jaar plaats zullen vinden.
Wij gaan verder met deze voorbereidingen om ervoor te zorgen dat deze activiteiten, zodra de toestand in Nederland dit weer toelaat, doorgang kunnen vinden.

Indien u vragen heeft of denkt dat wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op.
Wij wensen u allemaal veel (veer)kracht toe in deze roerige periode.

Bekijk nieuwsarchief

  • Update ivm het coronavirus


Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden