Crossover

Crossover is een bijzonder professionele band die zich op verschillende fronten onderscheidt van andere bands. De band kan naar gelang uitgebreid worden met een drummer, gitarist, saxofonist of 1 of meer extra zangeressen.
De klanken van hun stemmen smelten perfect samen en stelt hun hierdoor in staat de meest uiteenlopende nummers te brengen. Zij beschikken dan ook over een zeer breed repertoire dat uiteenloopt van dansbare nummers uit de Top-40, swingende Zuid-Amerikaanse samba`s, Nederlandstalige krakers tot Country of Rock & Roll. Door dit breed schalig repertoire weten zij gemakkelijk in te spelen op de wensen van het publiek. Themafeesten is Crossover niet vreemd of het nu gaat om de jaren 60, rock `n roll, 70 & 80ties. In aangepaste kleding zullen zij met u door de tijd reizen.
Ook als achtergrondformatie voor diners of soortgelijke gelegenheden hebben zij zich iedere keer weer opnieuw bewezen. Hun stralend enthousiasme en zeer professionele werkwijze zal iedere avond voor jong en oud doen slagen.
Uiteraard is Crossover ook te boeken voor een akoestische set, tijdens uw huwelijksceremonie.

Terug naar overzicht Meer informatie aanvragen

 • Bijzonder professionele band..

  Bijzonder professionele band..

 • Ook mogelijk als duo..

  Ook mogelijk als duo..

 • Of als trio..

  Of als trio..

Algemene informatie

 • Soort act: Bands
 • Tijdsduur: 4 sets van 40 min binnen 5 uur
 • Bijzonderheden: Graag 220v stroompunt

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden