Privacy en disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Amigo Produkties is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo`s etc.) is eigendom van Amigo Produkties of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Amigo Produkties worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Amigo Produkties heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.

Amigo Produkties 2013, alle rechten voorbehouden.

  • Privacy & Disclaimer

    Privacy & Disclaimer

Wij stellen aan u voor: Miss Vynila! | 04-10-2017

Miss Vynila is vanaf nu exclusief te boeken bij Amigo Produkties; de gloednieuwe tafeldame van Harten Dames. Deze tafel is in samenwerking met Amigo Produkties ontwikkeld en vormt hiermee een nieuwe en exclusieve act. Miss... (lees verder)

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden