Catering

Gaat u er met uw gezelschap maar eens lekker voor zitten. Laat u verrassen door de verfijnde keuken van onze catering. Onze chefkok Marcel Verberg en zijn keukenteam gaan geen uitdaging uit de weg!
Alle foodtrends worden uiteraard nauwlettend in de gaten gehouden. In een gesprek creëren wij een beeld van uw wensen en dat vertalen wij in ons culinaire aanbod. Klassiek, multicultureel, trendy of “haute cuisine”.
Vanzelfsprekend behoort een keuzemenu ook tot de mogelijkheden!

Onze sommelier kan natuurlijk bij dit aanbod een perfect passend wijnadvies presenteren. Soms met zeer verrassende en unieke combinaties!

Wij werken samen met de grotere partycateraars van de Randstad allemaal specialisten in de culinaire verleiding. Of het nu gaat om een diner, een personeelsfeest, een klantendag of gewoon een borrel, ons streven is om u te ontzorgen. Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft, dat garanderen wij met ons zeer betrokken, hechte en ervaren team! Met een helder advies, flexibele instelling en altijd meedenkend in oplossingen, presenteren wij een voorstel, waarbij wij onze hoge kwaliteitseisen altijd kunnen waarborgen!

Persoonlijk advies? Bel 073-6895427

Liever teruggebeld worden door een van onze medewerkers? Laat dan hieronder uw naam en telefoonnummer achter. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplichte velden